Hakkımızda

Bozcaada Ataol Merkez Otel

Ataol Otel, Bozcaada’ da 1997 yılından beri hizmet vermektedir. Türk mahallesinde, Namazgah meydanında bulunan otelimiz toplamda 14 oda ve 30 yatak kapasitelidir. Oda + Kahvaltı konseptinde hizmet veren otelimizin kahvaltı sunumları açık büfe şeklindedir.

Şehrin gürültüsünden, kargaşasından ve yoruculuğundan bıktıysanız, samimi bir aile dostunuz sizleri bekliyor olacaktır. Ataol ailesinin gösterişsiz ve candan kişiliğiyle oluşturmuş oldukları işletmeleri hala ilk günkü içtenliğiyle sizlere kucak acıyor. Konuklarına sabah kahvaltılarında kendi bahçelerinde yetiştirmiş oldukları organik ürünleri sunuyorlar.

Sarmaşıkların, yaseminlerin ve lavantaların arasında yudumladığınız beş çayından sonra dilerseniz hareketli bir Bozcaada akşamının tadını çıkarabilirsiniz.

“Tatil yanlızca keyif almak içindir. Sinir, stres ve kaygılarınız tatilinizde kapının dışında bıraktıklarınız olmalıdır. Gündelik yaşantımızda karşılaştığımız sorunlar tatilde yaşanmamalıdır. Huzur, samimiyet, güler yüz, amatör ruhla profesyonel iş gücü, keyif alınabilecek bir tatilin anahtarlarıdır. Ben, Ataol Tatil Çiftliği’ni ve diğer işletmelerimi kurarken bu ilkeyi benimseyip, kapılarımı sizlere açabildim.”

Ömer Metin ATAOL